Projektorizzo bannerExtron banner

Arculat és minőségbiztosítás

       

A Függetlenszerviz Hungária Kft. partneri kapcsolataiban és tevékenységeiben kiemelkedő szerepet játszik a partnerek bizalmának elnyerése és megtartása, a megszerzett bizalmas információk és üzleti titkok kiemelt és titkos kezelése, az egyes partnerek egyedi igényeinek felmérése és az azokhoz igazodó megoldások felkínálása. Kapcsolatainkban kötelezően elfogadjuk és betartjuk a „gentlemen's agreement" íratlan szabályait. Munkatársainktól a partneri kapcsolatokban elvárjuk a másik megbecsülését, igényeik empatikus kezelését, kielégítését.

Magunkkal szemben megfogalmazott elsődleges követelmények:

  • munkatársaink folyamatos szakmai képzése, tájékozottságuk naprakész biztosítása;

  • minden igény, megkeresés dokumentálása, minősítése;

  • visszajelzést igénylő megkeresések teljesítése a megkereséstől számított legfeljebb 4 munkaórán belül;

  • elvégzett tevékenységek dokumentálása és a partneri kapcsolat megszűnése esetén azok 3 éves őrzése, tárolása;

  • partnerek adatainak teljes körű védelme harmadik féllel szemben;

  • tevékenységünk során a hosszú távú elégedettséget tartjuk szem előtt, aminek jelentkeznie kell a kiajánlott rendszerek, eszközök, konfigurációk minőségében.

A Függetlenszerviz Hungária Kft., mint környezetre káros anyagokat is tartalmazó eszközök telepítésével, szervizelésével, kiszolgálásával foglalkozó cég, magára nézve kötelezőnek érzi annak fokozott védelmét.

Az irodatechnikai és vizuáltechnikai berendezések korszerűsítése, javítása során az eszközökből kikerülő veszélyes hulladékokat elszállítja és azokat a szelektív begyűjtő, megsemmisítő helyeken adja le.