Projektorizzo bannerExtron banner

Cikkek

HDBaseT technológia

 

A HDBaseT lényege, az ultra nagy felbontású, tömörítetlen multimédiás tartalom továbbítása. A HDBaseT alapja az 5play technológia, amely egyesíti a tömörítetlen ultra-HD digitális videót és audiót, ethertenet, USB 2.0-t, valamint különféle vezérlő jeleket (RS232, iR, stb.), egy LAN kábelen keresztül akár 100 m-ig. 100W teljesítményig támogatja a PoE-t is. A legújabb változata már nagyobb távolságokat is képes áthidalni.

 

 

A HDBaseT ultra-HD/3D-s és 2K/4K-s tömörítetlen video jelet továbbít akár egy hálózaton belül több eszközre. Mivel a video jelek áthaladnak a HDMI vezérlő chipen, ezért a HDBaseT kompatibilis minden HDMI formátummal, és támogatja az összes fontosabb funkciót, mint például EPG, CEC, EDID, és HDCP. 

 

 

Emellett a HDMI chipseten audio jel is áthalad. A HDBaseT támogatja az összes audio formátumot, beleértve a Dolby Digital-t, DTS-t, Dolby TrueHD-t, és DTS HD-Master audio-t. 

 

A 100 Mb sebességű ethernet lehetővé teszi a kommunikációt, televíziók, hangrendszerek, számítógépek, és más egyéb elektronikai eszközök között. Hozzáférést biztosít tárolt multimédiás tartalmakhoz is.

 

 

 

 

A HDBaseT támogatja a natív USB 2.0-át és konfigurálható HOST-ként vagy készülékként. Alkalmas KVM switchek (egér, video,billentyűzet), érintő képernyők, és ipari számítógépek kezelésére.

Ez a csoportos jelátvitel a legmagasabb minőséget biztosítja.

 

Bővebb információkért kattintson a képre.

 

« Vissza