Projektorizzo bannerExtron banner

Cikkek

Láthatatlan vezérlés

 

 

Automatikus és láthatatlan projektorvezérlés

 

Ez az eszköz egyszerű és megbízható vezérlést biztosít minden funkcióhoz, amikor a bemeneten érzékeli a csatlakoztatott bejátszó egységet (notebook, PC, DVD/Blu-ray, stb.). Jelérzékelés esetén bekapcsolja a projektort vagy a kijelzőt, elindítja a vásznat, képes működtetni az árnyékolókat és a világítást. Előadás közben lehetőség van egy másik bejátszó egységre átcsatlakozni anélkül, hogy kikapcsolna a rendszer. Ez a beprogramozott várakozási időnek köszönhető.

 

Az előadás végén a lecsatlakoztatott bejátszó egység a várakozási idő leteltével automatikusan kikapcsolja a vezérelt eszközöket és minden a kezdeti állapotba áll.

 

 

A termék főbb jellemzői:

 

- Egyszerű használat – nincs távirányító, nyomógomb vagy érintőképernyő

- VGA vagy HDMI csatlakozón történő vezérlés – a jel kiváltja a vezérlő parancsokat

- Bárhová felszerelhető - az eszköz kis mérete lehetővé teszi, hogy el lehessen rejteni

- Tökéletes a tárgyalókba – ellát minden alapvető szabályozási funkciót

 

 

A vezérlőeszköz automatikusan vált a VGA és a HDMI között, ha megváltozik a forrás. Például amikor notebookról VGA-n keresztül folyik egy prezentáció, akkor képes a rendszer HDMI-n keresztül pl. egy videojelet megjeleníteni egy vezérelt DVD lejátszóból. Mikor a video lejátszás befejeződik, a DVD lejátszó automatikusan kikapcsol és visszakapcsol a VGA jel.

 

Bármilyen projektor vagy kijelző vezérelhető, amelyiken található RS232 csatlakozó vagy infra-jel érzékelő. A vezérlő eszköz képes a ki- és bekapcsoláson, illetve bemenetválasztáson túl ún. „AV MUTE” funkcióra, azaz a vetített kép pillanatnyi kikapcsolására és a külső erősítő némítására is. 

 

Jellemzők:

 

- VGA vagy HDMI jellel való működés

- I/O portok a motoros vetítővászon fel és le mozgatásához, hang némításhoz

- masszív, kompakt építésű ház

- gyors csatlakoztathatóság

- rögzítési pontok a doboz két végén

 

« Vissza