Projektorizzo bannerExtron banner

Hírek,újdonságok

Matrox C széria

A Matrox bemutatja a C szériás, több kijelzős grafikus kártyáit, a C420-at és a C680-at.

 

Az előbbire 4, amíg az utóbbira akár 6 kijelzőt vagy projektort csatlakoztathatunk. Tervezése során arra törekedtek, hogy megbízható és egyszerűen telepíthető legyen. A C sorozatú kártyák ideálisak az igényes kereskedelmi és kritikus rendszerek számára. Ezek a termékek kiváló teljesítményt nyújtanak, és széles körben alkalmazhatóak vállalati, ipari, pro A/V, digital signage, biztonsági és vezérlő helyiségek számára, a fejlett több kijelzős képességeinek köszönhetően.

 

A kártyán rögzíthető Mini DisplayPortok találhatóak, amelyek kompatibilisek  a DisplayPort, DVI, és HDMI®-vel ellátott eszközökkel (esetleges adapterek szükségesek). Támogatják a DirectX® 11.2-t és OpenGL® 4.4-et. PCI Express x16 busszal és AMD GPU-val látták el.

 

A kijelzők egymástól független is konfigurálhatóak, vagy kiterjeszthetjük őket, ezzel egy nagy képernyőt kreálva.  Klónozhatjuk a tartalmukat, esetleg álló vagy fekvő elhelyezkedéssel is használhatjuk megjelenítőinket. Lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk a könnyen kezelhető Matrox PowerDesk alkalmazásnak köszönhetően.

 

 

Megannyi lehetőség a Matrox PowerDesk alkalmazás használatával

 

 

 

Tulajdonságok

 

Termék neve Busz típusa Csatlakoztatható eszközök Csatlakozás Profil típus Hűtés Maximum 
Felbontás
Matrox C420 PCI Express 
3.0 x16
4 Mini DisplayPort Alacsony profil Passzív 2560 x 1600
Matrox C680 PCI Express 
3.0 x16
6 Mini DisplayPort Normál profil Aktív 4096 x 2160

 

     

« Vissza