Projektorizzo bannerExtron banner

Kik vagyunk?

Vállalkozásunk 1997-ben alakult. Küldetésünk, hogy ügyfeleink eredményességét elősegítve az irodatechnikai és vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtsuk, magas minőségben.

Már a cégnév választásnál is törekedtünk arra, hogy küldetésünket a választott név is a lehető legjobban kifejezze. A független szó jelen esetben a márkafüggetlenségre utal, amely a cég kereskedelmi és szerviz részlegének is irányadó elve. Ahány ember, annyi féle ízlés. Mindenki más-más szempontok alapján választ márkát magának. Mivel a Függetlenszerviz Hungária Kft. számára a vevő, az ügyfél a legfontosabb, így mi igazodunk Önökhöz, legyen szó a legváltozatosabb márkájú vizuáltechnikai vagy irodatechnikai beszerzésről, javításról. Szakembereink (szinte) nem ismernek lehetetlent, felmerülő műszaki problémáira megkeresik a minden szempontból megfelelő megoldást.


Tevékenységeink sorába tartozik a

  • vállalati irodatechnikai és vizuáltechnikai kultúra fejlesztése és magas szinten tartása;

  • partnereink eszközparkjának folyamatos ellenőrzése, működőképességük magas szintű biztosítása;

  • irodatechnikai vagy vizuáltechnikai telepítés során minden szempontból a legmagasabb felkészültség és minőség szolgáltatása.


Cégünknél a vizuáltechnikát öt rész, a konferencia-, oktatástechnika, házimozi, szervizszolgáltatások és az egyéb látványmegoldások alkotja.