Projektorizzo bannerExtron banner

Szervizeink

Szervizünk megtalálta azt a területet, amely a hazai szerviz szolgáltatások területén még „gyerekcipőben jár". 

Nevezetesen a projektorok szervizelését.

Vállalkozásunkat azért bővítettük a projektorok szervizelésével, mivel az utóbbi néhány évben megugrott a projektor eladások száma, mind a cégek, mind a magánszemélyek között, de a megfelelő szervizháttér néhol csak akadozottan, hosszas várakozási idővel történik.

Itthon az első olyan szervizt hoztuk létre, amely márkafüggetlenül javítja a meghibásodott projektorokat, illetve a rendszeres karbantartásokkal (melyekre kedvező szerződéseket ajánlunk) megnöveljük a projektorok élettartamát.

A fentieknek megfelelően vállaljuk projektorok helyszíni üzembe helyezését, foglalkozunk projektorok szervizelésével, karbantartásával és üzemeltetésével. A projektorok időnként karbantartást igényelnek, a működésben eltöltött időtartam függvényében. Minderre azért van szükség, mert használatuk során a projektor elkoszolódik, a ventillátor által beszívott por rárakódik a szűrőkre, így a projektor izzó nem kap elegendő hűtést, amely így idő előtt tönkremehet.

Leggyakrabban az izzók cseréje miatt kell szakembert keresni. Az izzócsere házilag is kivitelezhető, de nagy körültekintést és némi műszaki jártasságot igényel. Tehát javaslatunk, hogy izzócsere esetén is keressenek meg szakszervizt. Természetesen a projektorizzók széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Szervizünk az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére:

  •     helyszíni üzembe helyezés, oktatás
  •     helyszíni karbantartás
  •     helyszíni izzócsere
  •     szervizben történő karbantartás (ultrahangos optikai tisztítással), javítás, izzócsere
  •     bevizsgálás, teszt
  •     képkorrekciós beállítások, kalibrálás (erről bővebben itt olvashat)


A fent felsorolt tevékenységeinket alkalmanként és karbantartási szerződés keretében is vállaljuk.