Projektorizzo bannerExtron banner

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás
 • Tervezés
 • Kivitelezés
 • Képkorrekciós beállítások, Kalibrálás

 

--------------------------------------    Tanácsadás    --------------------------------------

Szeretne projektort vásárolni, de nem tudja, hogy milyet?

Szeretne konferencia vagy oktatótermet kialakítani?

Esetleg házimozi rendszer összeállításában kér segítséget?

Forduljon hozzánk bizalommal. Több éves tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy tanácsainkkal segítséget nyújtunk akár a részcélok megfogalmazásában akár konkrét hardver és szoftver elemek kiválasztásában. 

 

--------------------------------------    Tervezés    --------------------------------------

 

Elképzelései már vannak, de a műszaki háttér bonyolultsága miatt nem tudja, hogy mit mivel lehet összecsatlakoztatni, ezesetben szívesen vállaljuk konferencia-, oktatótermi és házimozi rendszerek tervezését. Amennyiben a rendszert teljes egészében velünk készítteti el, akkor a tervezés költségét beszámítjuk az installálás árába.

Tervezés költsége: egységesen nettó 15.000 forint, mely tartalmazza a helyszíni igény és „terep" felmérést, egy listát az eszközökről specifikációkkal, alternatívákkal, egy eszközkapcsolási rajzot védőcsövezés tervvel, kábelek méterre pontos számításával, terem akusztikai és vetítéstechnikai rajzaival.

Példa: logikai kapcsolási rajz

 

--------------------------------------    Kivitelezés    --------------------------------------

 

Minőségi munka, minőségi szerszámokkal, igazodva az ügyfél elvárásaihoz, igényeihez.

Egy mai modern konferencia-terem építésének fázisai:

 • Az igények és a helyszín felmérése
 • Logikai kapcsolási rajz, kábelezési terv és árajánlat elkészítése, bizonyos esetekben látványterv készítése
 • Kábelezés
 • Konzolok, liftek, vászontokok beépítése, egyeztetve más építő cégekkel (pl. gipszkartonos), hogy az ő munkájukkal párhuzamosan készüljön a terem
 • Projektorok, megjelenítők, vásznak, interaktív-táblák, hangsugárzók, stb. beszerelése
 • Rendszerprogramozás, majd élesztés
 • Teszt
 • Átadás, oktatás

Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen komplex feladatot az épület gépészeti és elektromos rendszerével párhuzamosan kell elkészíteni!

 Egy leendő konferencia-terem

 


És a már elkészült terem 

Ugrás a lap tetejére

------------------------    Képkorrekciós beállítások, kalibrálás    ------------------------

 

Ahogy egy vásárlónk mondta, "egy szűz, új házimozi projektor képe annyira van a bekalibrált projektor képétől, mintha a nagymama sofőrünket lecserélnénk Michelisz Norbira". Teljesen igaza volt!

Ha az ember hazaállít élete házimozi projektorával, akkor elvárja, hogy az olyan minőségű képet vetítsen, mint amilyet az üzletben látott. Ez az esetek nagyon nagy részében sajnos nincs így. Első sorban a gyártási folyamat végén az egyik teszt mérnök az, aki utoljára látta a készülékünket működni, mielőtt becsomagolták volna. Ott egy alapbeállítást kap a projektor (+ az előre definiált üzemmódokat), ami közel sincs azon a szinten amit mi otthon szeretnénk látni. Másod sorban a házimozi projektoroknak olyan - a földi halandók nagy részének - bonyolult menü és beállítási rendszere van, hogy az már szakemberért kiállt.

 

A több százezer - esetenként millió - forintért vásárolt készülék megérdemli, hogy kalibrálással kihozzuk belőle a maximumot, amihez mi biztosítjuk a mérőműszert és a szoftvert!

Tesztábra példák a projektorok beállításához